Izvor:
21.06.2019 u 11:48
0

Brnabić: Čekamo saopštenje FATF-a, dobra vest!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da još uvek čeka zvanično saopštenje FATF-a, ali da već sada može da se kaže da su vesti dobre i da je to veliki uspeh za Srbiju.

Brnabić je kazala da je Vlada Srbije naporno radila na tome da više ne bude na "sivoj" listi te organizacije i da je u poslednjih godinu dana u vezi sa tim izmenjeno 12 zakona, na desetine podzakonskih akata, te da su formirane nove institucije.

Srbija je, kaže, imala veliku štetu jer je bila na toj listi i to je, dodaje, moglo da se

izbegne, međutim, posle toga je urađeno dosta i može se reći da Srbija sada može biti jedan od lidera u borbi protiv pranja novca i terorizma.

Brnabić je dodala da će se Vlada Srbije danas zvanično oglasiti saopštenjem za javnosti u kome će predstaviti šta je sve urađeno u prethodnom periodu kada je reč o ovoj oblasti.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter