Izvor:
23.06.2019 u 11:59
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Istakao da nije odustao od kontramera protiv Prištine zbog taksi! (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić je izjavio da se nije odustalo od kontramera protiv Prištine zbog taksi na srpsku robu, ali da je vrlo teško uvesti mere koje bi mogle da pogode i srpski narod na Kosmetu, te istakao da će se u razgovoru sa predstavnicima Srba sa KiM, odmah iza Vidovdana, videti na koji način i koje mere će biti preduzete.

-Donosićemo odluku i razgovarati o tome sa narodom na KiM- rekao je Vučić upitan da li se odustalo od najavljivanih kontramera protiv Prištine.

Kako je rekao, pitanje kontramera je ozbiljno i nije pitanje dnevnih pretnji i nekakvog oročavanja, te da se takve stvari kažu u nadi da to neće morati da se učini.

-Voleo bih da ne moramo to da učinimo, ali ako budemo primorani i ako ne bude pomaka, razgovaraćemo i sa međunarodnim partnerima i moraćemo to da uradimo- rekao je Vučić.

Primetio je i da građani Srbije ne treba tome da se raduju.

-To je kao kada imate hod po žici – u međuvremenu malo skrenete na levu stranu, ali morate da se vratite na sredinu, jer ćete pasti. Morate da vodite filigranski preciznu politiku u kojoj ne gubite ništa i u kojoj vaš narod trpi najmanju štetu- ukazao je predsednik.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter