Izvor:
16.10.2016 u 03:05
0

SUSRET VUČIĆA SA PENZIONEROM : Nije plažao vodu 30 godina, pa se žalio, a premijer mu odbrsusio da…

Jednom niškom penzioneru koji 30 godina nije plaćao vodu, dug je narastao na cifru koju on sada ne može da pokrije.

Među Nišlijama koji su uspeli da zaustave premijera Aleksandra Vučića tokom šetnje kroz Niš sa ambasadorima EU i iznesu mu svoj problem pre razgovora sa građanima u Domu vojske, bio je i jedan penzioner koji 30 godina nije plaćao vodu, pa je dug narastao na cifru koju on sada ne može da pokrije.

On je premijera sačekao na mostu preko Nišave i ispričao mu da ne zna kako da reši dug za neplaćenu vodu, spominjući 81.000 i 85.000 dinara.

Kada je Vučić čuo da on vodu nije plaćao više od tri decenije, zapitao ga je:

– A, ko je za to kriv?

– Ko je kriv što imaš toliki dug, Vlada ili lokalne vlasti? Kakav odgovor hoćeš? – upitao je Vučić i zamolio penzionera da se smiri.

Nišlija je rekao da je spreman da dug otplati u ratama, a premijer je dao nalog gradonačelniku Darku Bulatoviću da „ode odmah da razgovara sa svojim sugrađaninom“, i da im se kasnije pridruži kasnije.

B 92
Foto:Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter