Izvor:
18.10.2016 u 22:09
0

EROTSKA ISPOVEST: Besomučno sam joj nabijao GLAVU na kurac, krkljala je, ali nisam imao nameru da je pustam..

Stao sam pored nje i pitao Komsinice hoces da te povezem da ne lomis stiklice. Osvrnula se i usla u kola. Pocela je opet nesto da prica nisam je ni slusao . Zaustavio sam auto uhvatio za koleno i pitao je Kako mali jebe. Ona se skroz zbunila pocela nesto da zamuckuje a ja sam joj bezobrazno zavukao ruku izmedju butina. Uhvatila me je obema rukama za moju ruku ali nije to nikakav bio otpor koji me je sprecio da zavucem ruke skroz do picke.Mogu reci da me je taj njen slab otpor i dodatno uzbudio. Pocrvenela je u licu i cutala zavukao sam ruke ispod te suknje i jedva nekako dodirnuo pickicu preko gacica i hulahopki. Nekako sam uspeo da je je dobro dodirnem. Tu je njen otpor skroz pao. Samo je rekla nemoj videce nas neko. Ubacio sam u brzinu i krenuo.

Polako sam poceo da vozim ali ruka je ostala na njenom medjunozju. Znao sam kuda cu je voziti zato sto sam to vec milion puta zamisljao. Skrenuo sam na neko poluotvoreno gradiliste.. nigde nikoga nije bilo…Stao sam opet. Ona nije znala sta je snaslo. rekla je Moram na posao. Ja sam sad cutao. Osetio sam pod rukom da je ovazila. Nista joj nisam rekao. Oborio sam svoje sediste skinuo pantalone i gace. Pokusala je nesto da kaze meni je krv udarila u glavu samo sam je uhavtio za kosu i navukao na moj kurac. Opet sam osetio preslab otpor i dah njenih usana na njemu kao da se dvoumila. Stisnuo sam joj kosu jace i rekao PUSI GA. Tada sam osetio usne na glavicu.Kako ga polako uzima a on je uveliko pulsirao pocela je nezno prijalo mi je to ali mom kurcu je trebalo vise.. Naredio sam joj skloni ruke sa mene..Nespretno je skinula torbu sa ramena dok sam je ja uhvatio za glavu i poceo da nabijam do kraja.. Davio sam je kurcem ali ona se svojski trudila palacala je jezikom koliko je mogla.A ja sam joj besomucno nabija glavu na moj kurac..Krkljala je i suze su joj krenule ,Ali nisam imao nameru da je pustam..

Ne znam koliko je to trajalo ali sam osetio da sam blizu zavrstka nisam hteo da svrsim odmah ..Uzeo sam je za kosu i odigao joj glavu zeleo sam da joj vidim oci. Suzne su bile ali ona kada me je pogledala tako vec poprilicno umackana oko usta i ociju..Gledala je mene i primetio sam blagu radost na njenom licu.. Nisam joj pustio kosu iz ruke .Samo sam je opet povukao prema kurcu i rekao JAJA.. Lizala je jaja koliko joj je prostor u kolima dozvoljavao. Ja sam sada prvi put mogao i detaljnije da je pogledam . Divno jice je imala hok mi je usnama usisavala jaja.. Crnokosa komsinica na mom kurcu. Desilo se najzad. Nisam mogao vise,hteo sam da eksplodiram.Vracam joj glavu na moj kurac i ponovo pocinjem da je nabijam zestoko. Tu sam gotov sam.. Osetila je moje pulsiranje sama je ubrzavala gutala moju kitu. Nabio sam joj glavu i ne dam joj da pomeri moj kurac je u njenom grlu, sperma je diretkno usla u njeno grlo bori se sa njom ali uspeva sve da proguta. Tada je pustam ali ona ostaje na mom kurcu i isasava saku kap iz njega. Uzela ga je rukom i obradjuje glavic detaljno. Sve je isisala iz njega. Idok drzi kurac u ruci okrenula se prema meni i osmehnula se.

Navukao sam pantalone i gace. ispravio sediste. Ona se odmaknula na svoje i pocela da se sredjuje vadila je maamice iz torbe i pocela da sredjuje sminku. Osvtao sam se oko sebe nikog ni dalje nije bilo ni blizu.. Odahnuo sam . Izasao sam iz kola da se ispiskim. Sklonio sam se malo dalje i bio sam ponosan na sebe sto sam uspeo kod nje. Ali dok sam zavrsavao piskenje slike njenog lica i usana na mom kurcu su me probudile ..Kurac mi poludigao. Okrenuo sam se prema kolima ona se i dalje sredjivala, popravljala sminku. Sa poludignutom kitom u ruci sam prisao njenim vratima i otvorio ih. Ona me je znacajno pogledala . Kurac je otvrdnuo od samog pogleda na nju. NAGU ZI SE rekao sam joj. To je i uradila. Klekla je na sediste. obema rukama sam joj zadigao sunju preko guzeva i spustio hulahopke,gacice nisam skidao. samo sam joj pomaknuo gacice u stranu. Gacice su bas bile mokre. stavio sam joj prst u pickicu koja je pocela da pusta jako sokove..saada je nisam mogao videti njeno lice ali ta naguzena guza je bila predivna. Naslonio sam kurac na tu vlaznu pickicu uhvatio obema rukama za kukove i nabio ga do kraja. Odjednom do kraja,poceo sam odmah zestoko da je jebem zabijao sam se jako i bez prestanka, nisam joj video lice ali po jecajima sto su se culi i po sokovima iz picke znao sam da uziva . Samo je pocela da me stiska pickicom i da se njeni jecaji pojacavaju. Svrsavala je sama se dodatno nabijala na moj kurac. Divno predivno..Svrsava uziva na mojoj kiti..Kada je svrsila izvadio sam kurac iz nje. Odmaknuo sam se da je vidim celu tako naguzenu..Ostala je par trenutaka u tom polozaju. Kao da je odahnula posle tog orgazma. A ja sam uzivao u tom pogledu.

Tada je izasla iz kola i prisla mi je.Onako razdrljena sa suknjom podignutom oko struka i hulahopkama spustenim na pola jos jebozovnije mi je delovala nego ikada. Prisla mi je i ovlaz me je poljubila usnama . Znao sam da je ovo jedan pocetak divnog prijateljstva.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter