10°C

Beograd

HAŠKI TRIBUNAL IMAO UVID U SVE: Od komunističkog režima uspostavljeno prisluškivanje političkih protivnika!

Prvi čovek Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj istakao je da se u Srebrenici nije dogodio genocid i da ljudi koji o tome govore ne znaju šta ta reč znači.

Naime, ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović juče je obelodanio da se predsednik Aleksandar Vučić prisluškuje već petnaest godina unazad, a dr Šešelj je tim povodom istakao da su svojevremeno prisluškivani Milošević, Karadžić i Mladić:

- Mene prisluškuju jedno 40 godina. Od kada je uspostavljen komunistički režim, uspostavljeno je prisluškivanje svih stvarnih i pretpostavljenih političkih protivnika, to su radile razne službe. Objavio sam celu jednu knjigu koja se zove „Prisluškivani telefonski razgovori“,to su samo stenogrami prisluškivanih telefonskih razgovora koje je meni Haški tribunal dao, tu su samo dva moja razgovora prisluškivana, a da vidite Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića...oni pričaju, pričaju, još misle da im je veza zaštićena, muslimani su prisluškivali i dostavili Haškom tribunalu. Muslimani, Hrvati, Šiptari, svi prisluškuju.U Haškom tribunalu meni Tužilaštvo dostavi veliki broj dokumenata, koji su uzeti iz mog policijskog dosijea, ali i iz dosijea nekih drugih. Ja pismeno podnesem zahtev Vladi Srbije i zahtevam da mi se dostavi moj policijski dosije, jer ako su dostavili Tužilaštvu, zašto ne bi meni? - istakao je Vojislav Šešelj u toku gostovanja na Happy televiziji.

Doktor Vojislav Šešelj se osvrnuo na uslove u kojima kapetan Dragan izdržava svoju kaznu, istakavši da država Srbija može pomoći, jer je on potpuno nevin:

- Ja se nisam mnogo eksponirao prema kapetanu Draganu, ali sam nekoliko puta izjavio da je on potpuno nevin osuđen, on je osuđen za izmišljene krivice i ostajem pri tome! Država bi trebala da preduzme mere, jednostavno, da uceni pet-šest uhapšenih Hrvata za izmišljenu krivicu i da kaže pustite Dragana Vasiljkovića, a mi ćemo njih. On nije imao komandnu odgovornost u ratu i ni za jedno krivično delo ga ne mogu povezati. On se držao dobro i zbog toga su Hrvati dvostruko besni. - zaključio je Šešelj u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar