Izvor:
15.08.2019 u 12:06
0

VUČIĆ U JAGODINI: Velika tržišta zahtevaju ogromnu poromociju kako bi naša vina došla do izražaja! (FOTO)

Predsednik je obišao je gazdinstvo Cilić kod Jagodine.

Mere iz Nacionalnog investicionog plana napravićemo zajedno sa strukom, samim vinarima i vinogradarima, kako bi pomoć bila usmerena na aktivnosti koje su njima potrebne, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

On je obišao je gazdinstvo Cilić kod Jagodine, a na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavljene su fotografije sa ovog obilaska i poruka predsednika:

Velika tržišta, kao evropsko, kinesko i rusko, na kojima je plasirano mnogo proizvoda, zahtevaju ozbiljnu promociju kako bi naša vina došla do izražaja. Imamo vredne ljude koji su svoj trud i rad investirali u proizvodnju vina vrhunskog kvaliteta. Država će pomoći da proizvodnju pojačaju i plasiraju. U Nacionalnom investicionom planu predviđena su sredstva za razvoj vinarstva i vinogradarstva. Sredstva će biti izdvojena i za razvoj infrastrukture, puteva i objekata koji su u funkciji ove dve delatnosti. Razmatraćemo i mogućnosti administrativnih rasterećenja, transparentnijih uslova prodaje na tržištu i drugih olakšica kako bi pomogli brži razvoj vinske industrije – rekao je Vučić.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter