Izvor:
22.08.2019 u 07:50
0

SRBI SE NISU BRANILI ’99: Vulin odgovorio hrvatskom premijeru! (FOTO)

Nema dileme da su Hrvati nad Srbima sproveli genocid 1941. i da bi ga ponovili da se Srbi nisu branili 1991. godine, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin u odgovor hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću koji je rekao da nema dileme da se "velikosrpska agresija" na Hrvatsku desila.

– Nema dileme da, kome je ustaški vikar Alojzije Stepinac svetac, tome je i građanski rat velikosrpska agresija – rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Plenković je juče, komentarišući medijske navode prema kojima je srpski predsednik Aleksandar Vučić od hrvatske koleginice Kolinde Grabar Kitarović zatražio da ne koristi stalno izraz "velikosrpska agresija", rekao da se ona dogodila početkom 90-tih i da je "sprovedena uz podršku JNA i pobunjenika i uz dirigovano vođstvo iz Beograda".

– Tu nema nikakvih dilema. Ta je činjenica vrlo čvrsta i vrlo jasna, siguran sam za svakog hrvatskog zvaničnika, a naročito za politiku vlade – naveo je Plenković.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter