Izvor:
26.08.2019 u 08:31
0

VLADA TREBA DA SE FORMIRA POSLE IZBORA: Tačijev savetnik objasnio šta je ključno za Prištinu! (FOTO)

Ardian Arifaj, savetnik kosovskog predsenika Hašima Tačija, izjavio je da je za Prištinu ključno da nova vlada bude formirana odmah po završetku izbora, jer bi, kako kaže, svako odlaganje negativno uticalo na dijalog sa Beogradom.

– Veoma je važno da nova vlada bude formirana odmah posle izbora, da ne prođu meseci dok se političke partije ne dogovore oko formiranja vlade – izjavio je Arifaj.

Arifaj kaže da osim što bi svako odlaganje formiranja vlae uticalo negativno na dijalog sa Beogradom, odrazilo bi se i na unutrašnje reforme, ekonomsku situaciju i težnju prištinskih vlasti da se približe NATO alijansi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter