Izvor:
08.09.2019 u 11:34
0

UPOZORENJE PRETI URAGAN: U PULI se pojavile MUNJE I PIJAVICE!


U jugoistočnoj Istri jutros je za samo dva sata zabeleženo 11 hiljada munja, a na moru južne Istre i kod Briona viđena su i dva fenomena poznata kao "pijavice".

U celoj Istri tokom pre podneva vreme je bilo nestabilno uz lokalne pljuskove s grmljavinom, koji su najviše pogodili Pulu, Medulin i Premanturi.

U noći između subote i nedelje najviše kiše palo je u okolini Rovinja gde se razvila izolovana grmljavinska ćelija, prenosi Hina.

Meteorološka stanica u Rovinjskom Selu zabeležila je 32 milimetra kiše po kvadratnom metru, u Rovinju 31 milimetar, a u obližnjem Kanfanaru palo je 26 milimetara kiše po kvadratnom mestru.

Tanjug.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter