Izvor:
09.09.2019 u 15:05
0

ŠEŠELJ IZNEO SVOJA SAZNANJA: Ratko Mladić je teško bolestan!

Šešelj izneo svoja saznanja.

Međutim, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj raspolaže određenim informacijama.

Ratko Mladić je teško bolestan, a i Karadžiću je zdravlje dosta poremećeno. Mislim da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali ne znam konkretno njegovu dijagnozu – rekao je Šešelj .

Šešelj kaže da generalno u Hagu niko ne ostaje zdrav posle nekoliko godina, ali njegovo zdravlje je srećom nenarušeno.

Lider radikala ističe da je i dalje u punoj snazi, mozak mu radi "ko švajcarski sat", a razlog tome je zdrav način života kakvog se godinama pridržava.

Ne pijem, ne pušim, jedem mnogo voća i povrća. Problem sa ljudima koji su štrajkovali glađu jeste što se oni instiktivno posle toga ugoje, a ja sam imao tri ozbiljna štrajka glađu u životu. Onda organizam na minimum svodi potrošnju kalorija, a stalno teži da pravi zalihe. Međutim, meni je zdravlje odlično, a boljku koju su mi našli u Hagu sam savladao – rekao je Šešelj.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter