Izvor:
10.09.2019 u 05:50
0

PREDSEDNIK ČEŠKE U POSETI BEOGRADU: Vučić domaćin Zemanu

Predsednik Češke Miloš Zeman danas dolazi u zvaničnu posetu Beogradu, gde će mu domaćin biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Zeman će predvoditi delagaciju Češke Republike, koja će u Srbiji boraviti do 12. septembra. Predsednici Vučić i Zeman danas će položiti vence na Spomenik braniocima Beograda 1914-1918 na Novom groblju, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Planom posete, predviđeno je da u sredu predsednici Vucić i Zeman održe tet-a-tet sastanak, a nakon toga uslediće plenarni sastanak delegacija Srbije i Češke koje će predvoditi dvojica predsednika.

Za sredu je najavljeno i potpisivanje bilateralnih sporazuma, posle čega će uslediti izjave za medije predsednika Srbije i Češke. Kako je najavljeno, u sredu će biti otvoren Srpsko-češki poslovnog foruma na kome će pored dvojice predsednika učestvovati predsednici privrednih komora Marko Čadež i Vladimir Dlouhi.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter