Izvor:
10.09.2019 u 08:11
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL MINISTAR POLJOPRIVREDE BRANISLAV NEDIMOVIĆ: Džon Dir stigao u Srbiju, otvaramo i fabriku u Žablju (VIDEO)

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ekskluzivno za Happy portal je govorio o planovima ministarstva za naredni period. Pored uvek aktivnog terenskog rada, Nedimović je spomenuo i otvaranje brojnih fabrika i rešavanje problema poljoprivrednika u Srbiji.

– Na osnovu razgovora sa predstavnicima kompanije koja zastupa "Džon Dir" dogovoreno je 6 logističkih centara Džon Dira u Srbiji, a 3 su već pozicionirana: Bačka Topola Novi Sad i Sremska Mitrovica. Ne bi oni ovde dolazili da nema klijentele za njih. Mi imamo potrebu da u Srbiji imamo i jednu i drugu vrstu traktora. Za voćare, vinogradare i porvrtare je dovoljan traktor snage 25 kilovata do 100 kilovata i tu mislim na IMT koji je obnovio svoju proizvodnju u Jerkovcu. Tu su i Solisovi traktori i zato ćemo na kraju godine raspisujemo poziv za subvencionisanje nabavke traktora ali pre svega domaćih da bismo povećali GDP. Ja ću biti zabeležen kao ministar koji najmanje vremena provodi u kancelariji, jer u kancelariji na Terazijama može biti svako. Sutra se u Žablju otvara fabrika za preradu krastavaca i kornišona Maninger i ona se nalazi na tački gde je resursni centar – rekao je Branislav Nedimović za Happy portal.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter