Izvor:
10.09.2019 u 12:03
0

SRPSKA LISTA: Ne služimo se prljavim trikovima!

Srpska lista (SL) navela je danas da kao snaga koja okuplja srpski narod na Kosovu i Metohiji ne pribegava "prljavim trikovima" da zavredi poverenje birača koje je, kako ističu, više puta potvrđeno.

Srpska lista navodi da će u predstojećoj izbornoj kampanji, pojedinci, poput predsednika Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodana Petrovića, činiti sve da SL prikažu kao snagu koja dobija podršku pod prisilom, a zapravo je obrnuto.

– Oni su ti koji se služe najprljavijim sredstvima, i u saradnji sa pojedinim albanskim strukturama primoravaju ljude da glasaju protiv interesa srpskog naroda na KiM – navodi Srpska lista.

Apeluju na Srbe sa KiM da ne dozvole da ih zastraše takvi ljudi, i poručuju da će svima koji se nađu na udaru ucena pružiti pravnu i svaku drugi zaštitu.

– Zloupotreba pojedinaca i njihovih individualnih sudbina i problema je manir nekih političkih snaga koje su samo imenom srpske, a koje na ove izbore izlaze sa jednim jedinim ciljem – da naruše i sruše jedinstvo srpskog naroda u trenutku kada nam je jedinstvo jedina pouzdana odbrana od svega što nam se dešava – stoji u saopštenju Srpske liste.

SL ističe da samo jedinstvom, slogom i odlučnošću mogu pobediti i izboriti se za srpske interese na celom Kosovu i Metohiji.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter