Izvor:
13.09.2019 u 08:46
0

SKUPŠTINA SRBIJE: Poslanici nastavili rad raspravom o amandmanima!

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o amandmanima na izmene Zakona o patentima, nakon čega će raspravljati po pojedinostima na predložene izmene Zakona o autorskim i srodnim pravima i Zakona o zaštiti topografija poluprovodničkih proizvoda.

Na dnevnom redu 16. vanrednog zasedanja su i Predlog zakona o dualnom modelu studija, kao i Predlog zakona o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, na koje je rasprava o amandmanima završena na jučerašnjem zasedanju.

Na svih pet predloženih zakona podneto je ukupno 146 amandmana, od čega najviše na Predlog o izmenama i dopunama zakona o autorskim i srodnim pravima, 82.

Poslanici su u ponedeljak završili objedinjenu načelnu raspravu na predloge zakona o dualnom modelu studija i zakona o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, dok su u utorak završili objedinjenu načelnu raspravu po ostalim tačkama dnevnog reda.

Ispred Vlade Srbije, o predloženim zakonima raspravlja ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter