Izvor:
27.10.2016 u 00:40
0

Srbija više neće da ćuti: Vlada sutra ima vanrednu sednicu o kosovu i Metohiji!

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić rekao je danas da je obavestio premijera Srbije Aleksandra Vučića o novim uslovima koje je za nastavak dijaloga postavila Priština i najavio da će sutra biti održana sednica vlade Srbije, posle koje će se vlada izjasniti o ovom izuzetno važnom pitanju.

– Ako Pristina smatra da treba da se razgovara putem uslova i ultimatuma i na drugi način zaista nije spremna da razgovara, i ako onim što je navedeno uslovljava nastavak dijaloga, onda to znači da oni odustaju od dijaloga i da neće biti dijaloga – rekao je Tanjugu Ðurić.

Situacija je u svakom slučaju veoma ozbiljna i javnost će biti informisana o daljim koracima, rekao je Ðurić u telefonskoj izjavi iz Londona, gde je imao niz sastanaka u britanskom Ministarstvu spoljnih poslova i održao predavanje na Londonskoj školi ekonomije.

Tanjug
Foto: commons.wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter