Izvor:
19.09.2019 u 08:18
0

IZRAEL: Netanjahu pozvao glavnog rivala da se pridruži širokoj koaliciji!

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je izjavio da nema šanse da će moći da formira desno orijentisanu vladu posle izbora i pozvao svog glavnog rivala, centristu Benija Ganca, da mu se pridruži u širokoj koliciji.

Za sada nema odgovora iz Gancovog štaba Plavo-bele partije.

Prethodno je AP javio da će izraelski premijer pokušati da formira koaliciju sa svojim verskim i nacionalističkim saveznicima, uprkos lošim rezultatima na parlamentarnim izborima.

Kako se navodi, iz kabineta premijera Netanjahua saopšteno je da izraelski lider neće prisustvovati ovogodišnjem zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku.

Put je otkazan nekoliko sati posle zatvaranja birališta, kada su ankete pokazale da Netanjahu neće imati većinu u parlamentu.

Takođe, otkazana je njegova poseta SAD tokom koje je trebalo da se sretne sa amerckim predsednikom Donaldom Trampom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/i24NEWS English

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter