Izvor:
19.09.2019 u 17:47
0

MAKRON: Situacija sa Žutim prslucima je bila veoma dobra za mene, podsetili su me šta treba da radim!

Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega.

Makron kaže da ga je navela da promeni stav prema Francuzima.

Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila veoma dobra za mene, jer su me podsetili šta treba da radim – rekao je Makron.

Verovatno sam ostavio utisak da želim reforme protiv naroda. Ponekad se moje nestrpljenje tumači kao nestrpljenje prema Francuzima, a to nije slučaj – rekao je Makron.

Francuski predsednik je dodao da je na polovini svog petogodišnjeg mandata i da se nalazi u fazi između primene reformi i pojavljivanja rezultata.

Moj izazov je da bolje slušam ljude nego što sam to činio na početu mandata – rekao je francuski predsednik.

Izvor: B92
Foto: Twitter/Bloomberg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter