Izvor:
30.10.2016 u 03:55
0

Oni su zaduženi za bezbednost premijera: Vučića od atentatora čuvaju VOA i ,,Kobre“! (foto)

Za bezbednost premijera Srbije i njegovo lično obezbeđenje zadužena je vojska, kaže vojni analitičar Miroslav Lazanski.

– O bezbednosti premijera stara se Vojnoobaveštajna agencija (VOA) a pripadinici “kobri” staraju se za njegovu ličnu bezbednost – precizirao je Lazanski u izjavi Tanjugu.

Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sa lica mesta pozvao bezbednosne službe da izađu sa informacijama povodom oružja koje je danas pronađeno u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića.

– Suština bezbednosti će biti na obaveštajnom radu kako bi saznali šta se dešava, ko ima takve namere i da učinimo sve što je u našoj moći da tako nešto sprečimo – poručio je Stefanović.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter