27°C

Beograd

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Učinjene značajne reforme u Ministarstvu unutrašnjih poslova!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su poslednje četiri godine bile godine najznačajnijih reformi u Ministarstvu unutrašnjih poslova i najavio da će sutra u redove MUP-a stupiti još 677 novih policajaca.

- Hteli smo da pokažemo da se o zaposlenima ne brine samo kroz nabavku uniformi, vozila, novog naoružanja i povećanjem plata, već i kroz brigu o njihovom razvoju - poručio je Stefanović na konferenciji „Efekti reforme upravljanja ljudskim resursima u MUP

Prema njegovim rečima, sistem karijernog napredovanja omogućio je svim zaposlenima da se dodatno obrazuju i školuju i da napreduju u skladu sa svojim zaslugama i rezultatima. saopštio je MUP.

- I upravo zahvaljujući činjenici da su najbolji na najodgovornijim pozicijama poboljšani su rezultati, povećano poverenje građana i ojačan rad policije i njena efikasnost - rekao je Stefanović.

Ministar je istakao da se kvalitet vidi i kroz kandidate na Kriminalističko-policijskom univerzitetu i Centru za osnovnu policijsku obuku.
Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar