Izvor:
10.10.2019 u 15:53
0

„LETE GLAVE“ U PRIŠTINI: Kurti započeo ofanzivu!

Lider Pokreta Samoopredeljenje započeo ofanzivu.

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će tražiti smenu Hašima Tacija ako bude imao dovoljno glasova u parlamentu.

Najveći problem koji imamo sa predsednikom jeste odnos sa Srbijom, jer je u poslednje dve godine bio veoma problematičan. Pre tri godine učinio nam je nešto nezamislivo, jer je na neki način pristao na neku teritorijalnu razmenu sa Srbijom – izjavio je Kurti

Kurti je ponovio da se zalaže za "principijelan dijalog" sa Beogradom i naglasio da su u dijalogu SAD preuzele "vodeću ulogu".

Ja ću voditi ovaj dijalog, predsednik će biti predsednik. On je predstavnik spoljne politike, ali ne i kreator – rekao je Kurti.

Izvor: Alo.rs
Foto: nspm.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter