Izvor:
14.10.2019 u 09:40
0

HAŠIM TAČIN POZVAO NADLEŽNE INSTITUCIJE: Profesionalno istražite slučaj o navodno zatrovanim kovertama!

Kosovski predsednik, Hašim Tači, pozvao je danas nadležne prištinske institucije da, kako je kazao, profesionalno istraže slučaj o navodno zatrovanim kovertama sa glasačkim listićima iz centralne Srbije.

Tači je, prenosi prištinski portal Ljajmi, tražio i da se preduzmu, kako se navodi, "svi potrebni koraci da bi se otklonila sumnja da su kovertama otrovani članovi CIK-a".

Inače, na navodno zatrovane koverte reagovali su samo Albanci u CIK-u.

Tači je to saopštio nakon sastanka sa predsednicom CIK, Valdete Daka, glavnim tužiocem, Aleksandrom Ljumezijem i direktorom kosovske tajne službe (KIA) Shpend Makhunijem, koji su ga upoznali sa rezultatima istrage o navodno zatrovanim kovertama sa glasačkim listićima iz centralne Srbije.

Predstavnici prištinskih institucija saopštili su da se očekuje završetak ispitivanja uzoraka koverti uzetih u Centru za brojanje glasova CIK-a.

Prema njihovom saopštenju, rezultati će biti objavljeni zajedno sa mišljenjem međunarodnih stručnjaka.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter