Izvor:
16.10.2019 u 07:57
0

KOSOVO I METOHIJA: Jedinice ROSU upale na sever KiM!

Jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova upalo je na sever KiM. Specijalci se povukli.

U saopštenju kosovske policije se potvrđuje da je u ranim jutarnjim časovima na severu Mitrovice policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

– Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu- navedeno je u saopštenju.

Navodi se da se traga za drugim osumnjičenim policajcem.

– Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kome je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva oružja i municije- ističe se u saopštenju.

Upad ROSU dogodio se samo dan posle debakla Prištine u Interpolu.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter