MARKO ĐURIĆ: BRANI DOSTOJANSTVO ŽENA: Branićemo svaku sugrađanku od napada "baraba i prostaka" !

Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Ðurić, poručio je danas da, iako novinar Olivera Jovićević nije član te stranke, naprednjaci brane neprikosnoveno pravo na dostojanstvo svake žene u Srbiji i da će braniti svaku sugrađanku od napada "baraba i prostaka".

Ðurić je u pisanoj izjavi medijima naveo da očekuje da i se žene iz SNS pruže podršku Oliveri Jovićević, jer, kako je naveo, linč kojem je izložena od pojedinaca iz opozicije može biti priređen svakoj građanki Srbije, ukoliko se iz nekog razloga nađe na crnoj listi ljudi "pomućenog uma i poremećenih moralnih nazora, kakvi su Sergej Trifunović i Vladimir Todorić".

"Samoproglašeni opozicioni prvak Sergej Trifunović i Jeremićev doglavnik Vladimir Todorić pokazali su danas na najjasniji način šta je njihova politika, napadajući novinarku Oliveru Jovićević na najprimitivniji način, nazivajući je prostitutkom".

Ðurić je pozvao aktere srpske političke scene da se uzdrže od primitivizma i mizoginije u javnoj komunikaciji, i da, ako već ne žele da doprinesu tome da Srbija bude normalno društvo, makar, kako kaže, ne zagađuju javni prostor svojim prostaklukom.

"Podsećam da je reč o ljudima koji svakodnevno zanovetaju zbog toga što navodno nemaju pristup Javnom servisu, ali sada vidimo da to nije pravi razlog njihovog nezadovoljstva, već da ih boli to što novinari  nisu spremni da im povlađuju i govore im da su najlepši i najpametniji".

Ðurić je oceinio da je politika pomenutih da nazivaju prostitutkama svaku ženu koja nije spremna da im bespogovorno klima glavom.

 

 

tanjug.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro