Izvor:
17.10.2019 u 08:08
0

KURTI BI SASTANAK SA MILOM: Rešavanje pitanja demarkacije bez gubitaka je moguće?

Aljbin Kurti, čija stranka Samoopredeljenje je prema preliminarnim rezultatima osvojilla najveći broj glasova građana na proteklim izborima, želi da se odmah kao, kako kaže, novi premijer Kosova sastane sa svojim crnogorskim kolegom.

Kurti je to rekao u interjuu za Televiziju Crne Gora i precizirao da će s vlastima u Podgorici razgovarati o demarkaciji kako bi se to pitanje, ukoliko postoji mogućnost rešilo bez gubitnika.

– Ja želim da se odmah kao novi premijer sastanem sa premijerom Crne Gore i sa vlastima u Podgorici i da vidim šta možemo da uradimo. Da razmotrimo mogućnosti i da ne bude gubitnika u ovom dogovoru. Mislim da je u obostranom interesu da razmotrimo i pozitivno i progresivno rešimo to pitanje- rekao je Kurti.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ VESTI/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter