14°C

Beograd

HERCEGOVAČKI MEDIJI OSUDILI POSTUPAK BEOGRADSKIH GLUMACA: Ćetković odbio i priznanje "Nevesinjski kum"!

U Nevesinju je juče, i pored sramne ucene i odlaska glumaca Vojina Ćetkovića i Dejana Lutkića, proslavljen proslavljen Mitrovdan - Dan opštine Nevesinje i slava boračke organizacije Republike Srpske. U sklopu manifestacije obeleženo je i sećanje na slavne mitrovdanske bitke iz 1992. i 1994. godine.

Najviša priznanja opštine Nevesinje dodeljena su zaslužnim pojedincima na svečanoj sednici Skupštine opštine. Priznanje je trebao da dobije i glumac Vojin Ćetković koji je pozvan da bude deo svečanosti, zajedno sa kolegom Dejanom Lutkićem.

- Ipak, najveći skandal se dogodio na svečanoj akademiji koja je usledila. Svečanost je kasnila, program skraćen, a glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić se nisu pojavili na bini. Ćetković je, podsećamo, trebalo da primi i povelju “Nevesinjski kum” - piše sajt "Moja Hercegovina".

Prema pisanju portala Srpskainfo njih dvojica su u poslednjem trenutku napustili Nevesinje, jer nisu htjeli da nastupe ispod grba RS i natpisa koji svedoči o mitrovdanskim bitkama”.- piše Srpskainfo.

Oštre reakcije na sraman postupak beogradskih glumaca stižu sa svih strana.

Opširnije možete videti na sledećem linku:

SKANDAL U NEVESINJU: Glumci DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI scenu zbog obeležja RS i vojske RS!

Happytv.rs
Foto: YouTube/ RTS/ Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar