NISTE VI VIŠE NAŠI IDOLI! Glumci uništili i san srednjoškolaca iz Nevesinja

Vojin Ćetković nije samo sablaznio svojim odlaskom i pljuvanjem obeležja Republike Srpske u Nevesinju bivše borce VRS i celokupnu srpsku javnost već je ostavio najveći rez na srcima grupe srednjoškolaca. Učenici iz Nevesinja su trebali su da nastupe zajedno sa svojim idolom na bini tokom svečane proslave Mitrovdana - Dana Nevesinja i obeležavanja dve bitke iz 1992. i 1994. godine.

- Razočarani? Malo je opisati kako se moja ćerka oseća - navodi jedan od roditelja koji je i dalje u šoku posle incidenta u glumačkoj režiji Vojina ĆetkovićaDejana LutkićaNebojša Ilić.

Takođe, jedan mladi otac iz Nevesinja navodi da je njena ćerka, ali i njene drugarice iz škole, u velikoj depresiji.

- Kako da se sada mladi ugledaju na Ćetkovića, Lutkića i Ilića? Kako da se mladi Hercegovci i Srbi ugledaju na nekoga ko ne poštuje srpstvo? Moja ćerka je na Instagram profilu postavila slike sa svojim idolima. Toliko se radovala. Sada ih je izbrisala. Ceo dan na njen račun drugovi zbijaju šale jer se slikala sa izdajnicima srpskog naroda u RS - rekao je revoltirani otac.

U redakciju Happytv.rs javilo se i nekoliko roditelja iz Novog Sada. Oni su frapirani skandalom u Nevesinju i time šta su dvojica beogradskih glumaca učinila u Hercegovini. 

- Dejan Lutkić ima predstavu u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Kako sada da gledamo njegove predstave jer je on čovek kome smetaju obeležja RS. A zna se koliko namučenih izbeglica trenutno živi u Novom Sadu - razočarano je govorila jedna od majki.

Ova tri glumca su uspela da povrede nevine dečije duše.

 

 

Happytv.rs
Foto: YouTube/ TVLongPlay/ Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro