Izvor:
16.11.2019 u 12:41
0

SVETSKI MEDIJI O VUČIĆU Stanje predsednik je stabilno

Svetski i regionalni mediji preneli su danas vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema.

Savetnica predsednika Suzana Vasiljević rekla je Tanjugu da je zdravstveno stanje predsednika Vučića stabilno, a britanska agencija Rojters i ruska agencija TAS S i same su stupile u kontakt s neimenovanim izvorima kako bi se informisale o situaciji.

– Predsednik se oseća dobro, nema opasnosti – navodi TAS S da je rekao "izvor upoznat sa situacijom".

Rojters prenosi da je vladin zvaničnik, koji je tražio da ostane anoniman, rekao da je predsednik Srbije sada stabilno.

Američka agencija AP, takođe, prenela je saopštenje Generalnog sekretarijata predsednika Srbije da je on juče primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

AP podseća da su srpski mediji u prošlosti pisali da 49-ogodišnji Vučić pati od visokog krvnog pritiska.

U okviru svoje vesti, hrvatska agencija Hina podseća da je Vučić u petak imao niz sastanaka u svom kabinetu, između ostalog i sa evroparlamentarcima koji su učestvovali u drugom krugu dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

Hina podseća i da je Vučić u petak oko podneva prisustvovao i otvaranju Beogradskog parka, Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kravcova u okviru kompleksa Beograd na vodi.

Izvor: Tanjug
Foto: Sputnik/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter