-3°C

Beograd

VUČIĆ ODBACIO SVA NAGAĐANJA: Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije da su novinarska pitanja bila razlog pogoršanju njegovog zdravlja.

- Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem, ja sam hronično bolestan, plus aktuni problemi. To je moja stvar i niko nema veze s tim - rekao je Vučić na pres konferenciji.

Predsednik je ponovio stav da, inače, ne beži od novinarskih pitanja i da nikada nije bežao, već da je, naprotiv, uvek bio spreman i biće spreman da odgovori na sva pitanja novinara, jer mu pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici i da pokaže građanima šta je istina.

- Za razliku od svih drugih političara u zemlji, nikada nisam bežao od pitanja. Ta pitanja mi pružaju uvek veliku priliku da na najboljli mogući način raskrinkam neistine pojedinih medija i laži političkih protivnika - rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da za njega ne postoji bolja prilika, nego da u trenutku kada neko izađe sa neistinama koje svaki dan ponavljaju, dobije prostor da direktno pokaže koliko nemaku ozbiljnu argumentaciju.

- Nikada nisam bežao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvek pobeđivao. Bilo bi preterano da kažem da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajuci na sastavne delove njihove laži, pokazivao sam da sam spreman, da sam bio spreman, i da cu uvek biti spreman. I poobediću ih uvek - rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar