Izvor:
19.11.2019 u 17:20
0

SASTANAK LIDERA SAMOOPREDELJENJE I DEMOKRATSKOG SAVEZA KOSOVA: Kurti i Mustafa sledeće nedelje o dijalogu!

Politički dijalog između Beograda i Prištine verovatno će biti jedna od tema narednog sastanka lidera Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova, Aljbina Kurtija i Ise Mustafe, koji se očekuje sledeće nedelje, prenose prištinski mediji.

Te dve stranke trenutno su u procesu pregovora o formiranju nove vlade u Pristini, a list prenosi da ostaje da se vidi kakav će definitivan stav zauzeti o ulozi predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija u procesu dijaloga, budući da su, dok su bile u opoziciji, bile protiv njegovog učešća.

Kurti je rekao da će se u vezi sa dijalogom sa Beogradom napraviti procena sporazuma postignutih od 2011. do 2017. godine, da će dijalog voditi on sam i da neće dozvoliti da Tači preuzme "ovlašćenja koja nisu njegova", prenosi Kosovo onlajn.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter