Izvor:
08.11.2016 u 21:41
0

Ćamil ode, Ćamil ode: Duraković se oprostio od vlasti u Srebrenici!

Bivši načelnik Opštine Srebrenica Ćamil Duraković napustio je svoj kabinet u toj lokalnoj upravi.

U oproštajnom pismu, uz zahvalnost građanima, koji su glasali za njega, poručio je da je spreman da pruži maksimalnu podršku da se sačuva mir i da se da šansa Bošnjacima i Srbima za nastavak života u Srebrenici.

– Učiniću sve da okupljamo investitore, pronalazimo prijatelje u svetu, te da širimo istinu o genocidu i zločinima nad Bošnjacima Srebrenice, ali i da im pričamo priču o našem povratku i opstanku na ovim prostorima – napisao je Duraković.

Duraković, koji ne priznaje ubedljivi poraz od zajedničkog kandidata srpskih partija Mladena Grujičića, na lokalnim izborima u Srebrenici, i dalje tvrdi da su oni pokradeni.

Sada, poručio je, čekamo i Ustavni sud da se izjasni na naše apelaciju, prenela je Fena.

Duraković kaže da za loš izborni rezultat ne krivi Srebrenčane, već "neke druge", ali pre svega "nas koji smo nastojali da uradimo sve, koji smo predvodili ovu borbu, koji smo u nju krenuli tiho se plašeći da će jednog dana ovakav ishod izbora doći, što nismo uradili još, jer smo jedini mi oni koji nisu odustali od naše Srebrenice".

Beta
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter