Izvor:
21.11.2019 u 12:30
0

ZA CRNU NEVERICU Lopovi odvezli kamion pun čokolade

Neuobičajena krađa trenutno zadaje probleme austrijskoj policiji u pokrajini Tirol.

Jedan autoprevoznik iz Austrije dobio je od jedne kompanije nalog da preveze kamion pun čokolade u petocifrenoj vrednosti od Bludenca do Belgije. Nakon što je austrijski prevoznik prosledio nalog drugoj formi, nepoznati lopov se "umešao" i nestao sa kamionom punom čokolade.

– Autoprevoznik prosledio je nalog za prevoz robe mađarskoj kompaniji, a ta firma je potom prosledila posao dalje češkoj firmi. Nepoznato lice je došlo do mađarske kompanije i reklo da je iz češke firme, preuzelo je robu u Bludencu, ali čokolada nikada nije stigla do Belgije – navela je policija.

Ispostavilo se da su tablice, koje su bile na kamionu kojim je nepoznati muškarac došao po robu, bile ukradene. Za sada je čokolada nestala bez traga, a policija pokušava da reši ovaj veoma "zapetljani" slučaj.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter