Izvor:
21.11.2019 u 19:13
0

SAMOPREDELJENJE POTVRDIO: Došlo je do sukoba, ali verbalnog!

Pokret Samoopredeljenje potvrdio je da je došlo do sukoba, ali verbalnog, dvojice posmatrača u Centru za brojanje i rezultat, od kojih je jedan iz tog pokreta.

Kako je prenela Gazeta Expres, iz Samoopredeljenja tvrde da se član tog pokreta samo verbalno sukobio sa kolegom iz stranke Fatmira Ljimaja.

Navodi se da je član Samoopredeljenja samo uzvratio na reagovanje posmatrača iz inicijative i da je, kako tvrde, sve završeno na niovu verbalne prepirke.

Oni tvrde da je član NISME provocirao, a da su pripadnici Samoopredeljenja samo reagovali na tu provokaciju i niša više od toga.

Napetosti između Inicijative i Samoopredeljenja porasle su otkako je Vrhovni sud odbio njihovu žalbu na odluku o odbacivanju izbornih glasova iz Srbije, koji su stigli poštom.

Ta odluka je omogućila da koalicija NISMA-Alijansa za novo Kosovo dobije šest poslaničkih mesta u parlamentu na štetu Samoopredeljenja, DSK i DPK.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter