Izvor:
22.11.2019 u 20:00
0

DRECUN: Sve više zemalja spremno da prizna grešku!

Odluka Republike Nauru da povuče priznanje Kosova pokazuje da je sve više zemalja u svetu koje su spremne da priznaju grešku koja je počinjena priznanjem te lažne države i da se vrate na put poštovanja međunarodnog prava, izjavio je danas predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun.

Nažalost, naše susedne zemlje koje su priznale Kosovo nikako da slede te zemlje i da krenu tim istim putem povlačenja priznanja, već vode jednu veoma autističnu politiku insistirajući na tome da je Kosovo navodno država, čime ne doprinose ni malo rešavanju kosovskog problema – rekao je Drecun.

Ranije danas, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Republika Nauru odlučila da povuče priznanje Kosova i prekine sve diplomatske kontakte koje su do sada imali sa Kosovom.

Nauru je 17. država koja je povukla priznanje jednostrano proglašenog Kosova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter