Izvor:
09.11.2016 u 02:45
0

Saša Janković opet glumi žrtvu: Jovanov ga pozvao da se izvini zbog laži koje je izneo!

Zaštitnik gradana Saša Janković zatražio je danas izvinjenje od premijera Aleksandra Vučića, što ga je u intervjuu RTS stavio u kontekts pretnji svom bratu, a potpredsednik SNS Milenko Jovanović uzvraća da se ombudsman opet javnosti prikazuje kao tobožnja žrtva.

Janković je u izjavi na svom sajtu naveo da predsednik Vlade, kao šef Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, sigurno zna da je on poslednji "od svih ljudi na svetu" koji ugrožava njegovu bezbednost.

Jovanov je izjavio da Janković "po ko zna koji put laže javnost i izmišlja priču da bi od sebe napravio žrtvu ili heroja", te da je on taj koji, zbog "laži koje iznosi o Vučiću i Srbiji, treba da se izvini".

– Janković svaki put iznova potvrđuje da je lažov koji nije u stanju da sprovodi zakon na svom primeru, nego ga konstantno krši baveći se politikom, iako mu zakon, kao ombudsmanu, propisuje da to ne bi trebalo da radi – rekao je Jovanov za Tanjug.

Janković, tvrdi Jovanov, očigledno glumi žrtvu, pokušavajući na taj način da sebe nametne "za ono što planira" u političkom smislu.

– Zašto bi se Vučić izvinjavao zato što Janković laže? Jedini koji treba da se izvini je Janković, zbog brojnih laži koje iznosi o Vučiću i Srbiji. Za njegovu fantaziju neko da se izvinjava, to još nije bilo – naglasio je Jovanov.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter