Izvor:
09.11.2016 u 19:38
0

Evropa je u šoku: Donald Tramp ukida NATO? (video)

Prema mišljenju nekih analitičara, novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp bi mogao, vrlo lako, svoju zemlju iščlaniti iz NATO pakta, odnosno evropskim saveznicima poručiti da su, što se Rusije tiče, prepušteni sami sebi. Trump je još na završnoj debati u Kaliforniji rekao je svojim pristalicama da razume veterane američkih marinaca i da je NATO savezu došao kraj!

Tramp je reekao da veliki broj ratnih veterana i vojinka u penziji koji su pristupili njegovoj stranci žele da se okonča vojna intervecija u svetu i da se oslabi to jest u totalnosti uništi uticaj NATO saveza, pa čak i to da se pomenuti savez treba ukinuti.

Pogledajte video o svemu OVDE.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter