Izvor:
02.12.2019 u 14:41
0

STIGLA PISANA POTVRDA: Si Ðinping dolazi u posetu 2020!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dobio pisanu potvrdu da će našu zemlju naredne godine postetiti predsednik Kine Si Ðinping.

Umirem od smeha kada mi dođu sa idejama da mi smanjimo saradnju sa Kinom i Rusijom, a onda vidim red i kod Putina i kod Si Ðinpinga, sa po 20 ministara idu po 15 puta godišnje, da se sretnu i uvećaju svoju trgovinsku razmenu sa Kinom i Rusijom – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka sa delegacijom Evropskog parlamenta koju čine izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik i lider Evropske narodne partije (EPP) Manfred Veber.

Kako je rekao Vučić, onda dođu pa njemu da sole pamet hoće li ili neću sa nekim da se viđa.

Dakle, nego šta ću nego ću da se viđam i da vas obavestim da sam dobio potvrdu, po prvi put u pisanoj formi, da će Si dogodine posetiti Srbiju. Tako da vam se pohvalim i pred evrpskim predstavnicima. –

Izvor: Tanjug
Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter