Izvor:
13.12.2019 u 21:42
0

TRAMP VS GRETA Američki predsednik objavio fotošopiranu fotografiju sebe kao Tunbergove

Američki predsednik Donald Tramp juče je izjavio da je “smešno” što je “Tajm” izabrao švedsku klimatsku aktivistkinju Gretu Tunberg za ličnost godine, a danas se njena slika sa naslovne strane ovog magazina pojavila u njegovoj kampanji.

Naime, predsednička kampanja je objavila fotošopovanu fotografiju Trampa kao Tunbergove na jednom od zvaničnih profila na “Tviteru”, @TrumpWarRoom.

– Kad je reč o držanju obećanja, postoji samo jedna ličnost godine, navedeno je u tvitu, u kojem se dalje navodi lista Trampovih postignuća, uključujući “procvat ekonomije”, izgradnju antiimigrantskog zida prema Meksiku i trgovinske ugovore.

Ovo nije ni prvi konflikt američkog predsednika i Tunbergove, kao ni prvi neobični fotošop Trampove kampanje, prenosi Blic.

Mlada aktivistkinja i predsednik već su “ratovali” na Tviteru, nakon strastvenog govora Grete Tunberg u Ujedinjenim nacijama u septembru, u kojem je tinejdžerka kritikovala svetske lidere što ne reaguju na klimatske promene.

– Izgleda kao veoma srećna, mlada devojčica koja se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Lepo je to videti!, naveo je Tramp, a Greta je tu rečenicu stavila na svoj profil.

Ovo je takođe treći put u dva meseca da je Trampova kampanja objavila njegovu fotošopiranu fotografiju i stavila predsednikovu glavu na telo druge osobe.

Krajem novembra Trampova glava se tako našla na telu fiktivnog boksera Rokija Balboe, iz čuvenog filma Silvestera Stalonea, a nedavno je osvanula i fotografija predsednika s telom Marvelovog negativca Tanosa iz serijala “Avendžers”.

“Vašington post” je pre dve godine pisao da Tramp ima više fotošopova njihovih naslovnica s ličnostima godine koji vise na zidovima njegovih imanja. Zbog toga je “Tajm” tražio da se sporne naslovnice uklone. “Njuzvik” podseća da je Tramp bio “Tajmova” ličnost godine 2016.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter.com/TrumpWarRoom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter