Izvor:
19.11.2016 u 17:24
0

Svedok iz prve ruke otkriva: Milo, Beba, šiptarska narkomafija i CIA kreirali lažni državni udar u CG, a stoje iza atentata na Vučića, što se Dikića tiče…

Specijalno crnogorsko tužilaštvo istražuje još troje srpskih državljana u istrazi o pretnji terorističkim napadom, a Nemanja Ristić, jedan od osumnjičenih, za „Alo!” otkriva da je podneo krivične prijave protiv Aleksandra Sinđelića i tužioca Katinića.

– Povodom kleveta iznetih u crnogorskoj javnosti kojima mi se pripisuje učešće u pripremi navodnog državnog udara u Crnoj Gori obaveštavam vas da sam podneo krivične prijave protiv Aleksandra Sinđelića za lažno optuživanje i ugrožavanje sigurnosti i Milisava Katinića, specijalnog javnog tužioca Crne Gore, zbog zloupotrebe službenog položaja.

Iza ove orkestrirane hajke stoje obaveštajne strukture okupljene oko Mila Đukanovića i Bebe Popovića, usko povezane sa albanskom narko-mafijom. Glavni mentor je CIA, kao i pojedinci američkih ambasada u Podgorici i Beogradu, a postoje osnovane sumnje da oni stoje i iza pripreme mogućeg atentata na Aleksandra i Andreja Vučića.

Uhapšeni Sinđelić, zavisnik od narkotika i alkohola koji je i svojoj supruzi pretio ubistvom, zbog čega je ona podnela krivičnu prijavu, samo je izvođač prljavih poslova za pomenute naručioce. Sve iznete neistine od dana izbora u Crnoj Gori biće u potpunosti raskrinkane kako pred pravosudnim organima, tako i pred celokupnom javnošću – navodi Ristić, a na pitanje poznaje li Dikića, odgovara:

– Pomenutog bivšeg komandanta Žandarmerije poznajem kao poštenog i časnog oficira, a koliko znam, njegovo zdravstveno stanje je izuzetno teško i ozbiljno, pa smatram da je dovođenje Dikića u ovakav kontekst apsurdno.

Alo
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter