Izvor:
20.11.2016 u 15:17
0

Stranci pripremaju haos u Srbiji: Čekaju nas novi brutalni ultimatumi!

Srbija se nalazi pred strašnim pritiscima. Premijer Vučić i šef države Nikolić u istom danu upozorili da se spremaju jaki napadi na zemlju „spolja i iznutra“.

Premijer Aleksandar Vučić obratio se juče građanima koji su ga pozdravili ispred fabrike kompanije „Delphi“ u Novom Sadu porukom da očekuje još jače napade na Vladu, ali i da će nastaviti da sprovodi svoju politiku i da se bori za njih i za zemlju.

– Nemojte da brinete, napadi na Vladu će biti još jači, svakog dana će izmišljati sve gore i teže stvari, i to i spolja i iznutra – rekao je Vučić.

Ipak, poručio je, ma koliko bilo teško „i lično i politički i na svaki drugi način“, nastaviće da se bori za građane i našu zemlju, „pa dokle bude mogao“.

Da se sprema velika „zavera protiv Srbije“ slaže se i predsednik Tomislav Nikolić, koji je u Beogradu otvoreno izjavio da će neke evropske zemlje izvesti „otvoreni udar“ na Beograd kako bi prihvatio da je Kosovo nezavisna država.

– Imaćemo, izgleda, od nekih evropskih država otvoreni udar na pokrajinu Kosovo i Metohiju da nekako shvatimo i prihvatimo da je to država – rekao je Nikolić novinarima posle otvaranja izložbe povodom 175 godina od osnivanja Srpske akademije nauka i umetnosti.

Politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da će napadi na Srbiju iz dana u dan biti sve žešći i brutalniji.

– Znate, u svetu je posle Trampove pobede usledila nova preraspodela karata, pa će novi koji dolaze i ovi stari centri moći spolja pokušati na sve načine da ostvare što veći uticaj u Srbiji i obezbede svoje interese. Tu ne treba isključiti ni ulogu Crne Gore i Mila Đukanovića, kao ni mafijaške grupacije. Svi oni će biti velika bezbednosna pretnja, a kada se na to doda i pitanje Kosova, koje nam godinama stoji nad glavom, jasno je da nas čeka nimalo lak period – kaže on.

Prema njegovim rečima, treba očekivati afere, napade na pojedince iz vlasti i njihovo blaćenje, ali Anđelković ne isključuje i atentate, jer smo, kako kaže, već nešto slično videli u Jajincima.

Alo
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter