Izvor:
22.11.2016 u 01:23
0

Premijer Aleksandar Vučić: Platio sam veliku političku cenu zbog prošlosti!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je platio veliku političku cenu i prihvatio krivicu zbog odluka u vreme dok je bio ministar informisanja 1990-ih.

– Vrlo je lako to meni zabiti kao nož u leđa – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje nemačkog novinara na konferenciji Medijskog foruma Jugoistočne Evrope.

Pitanje je bilo koliko je različito ono što radi danas u odnosu na ono stso je radio kada je bio ministar informisanja i da li se nešto promenilo, a Vučić je primetio da je na to pitanje do sada bar hiljadu puta odgovorio, te ocenio da je to više lično nego političko pitanje.

Vučić je objasnio da je imao 28 godina kada je bio ministar informisanja i to usred rata kada smo dobili loše zakone o medijima i slobodi medija.

– Taj zakon je bio bolji od onog iz 2009, a niko se nije žalio na taj – rekao je Vučić dodajući da u to veme nije bio dovoljno jak da se protivi svemu što je neko usvojio i stavio na snagu.

Vučić je poručio da je platio političku cenu i da je više puta o tome govorio, a da su mu građani poverovali na reč.

Tanjug
Foto.Foto: Twitter/SerbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter