Izvor:
10.12.2016 u 17:45
0

Gojković poručuje: Žaliću se ombudsmanu, svi su me napali!

Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je danas da će se žaliti Zaštitniku građana jer joj pojedini poslanici ne dozvoljavaju da vodi sednicu, te da trpi “pritisak” jer su je “svi napali”.

"Napao me je Poverenik. Sad me i vi napadate", rekla je Gojković tokom glasanja o amandmanima na predloženi budžet za 2017. godinu, na dobacivanje poslanika Nove stranke Zorana Živkovića.

Ona je rekla da će se zato žaliti ombudsmanu jer joj pojedini poslanici ne dozvoljavaju da vodi sednicu, niti da se obrati iz poslaničkih klupa, ali i navela da su je napali i ombudsman i Poverenik. “Svi su me napali, ja se njih bojim jer oni su birali nas, a ne mi njih”, rekla je Gojković navodeći da zbog toga trpi "takav pritisak”.

U skupštini i dalje traje izjašnjavanje o amandmanima na predloženi budžet za 2017. godinu.

Tanjug
Foto:Twitter/Al Jazeera Balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter