12°C

Beograd

Photo: buducnostsrbijeav prinscreen Instagram

Izvor: Alo

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ MINHENA: Samo ja glumim da mi nije ništa!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji tenutno boravi u Minhenu rekao je za TV Pink da je zadovoljan dosadašnjim boravkom.

- Zemlja je progresivna i njena ekonomija ide napred i to svi vide i srećan sam zbog pisma o namerama – kaže Vučić. Dodaje da se razgovaralo sa investitorima, koji su zadovoljni ekonomskim napretkom Srbije, rastom infrastrukture, kreditnim rejtingom, ugovorima sa brojnim bankama.

POTPIS U MINHENU Obnavlja se vozna linija Beograd - Priština

Kada je reč o upozorenju Haradinaja Kurtiju u vezi sa taksama, Vučić odgovara „Ma, šta me briga“.

Predsednik Vučić je izjavu davao na ulici dok je pljuštala kiša, pa se i našalio sa okupljenim novinarima.

SASTANAK U MINHENU Vučić sa Rikerom (VIDEO)

- Svi ste stavili marame i kišobrane, samo ja moram da glumim da mi nije ništa, rekao je predsednik Vučić tokom davanja izjave.

Komentarišući izjavu Boška Obradovića koji je poručio da će se u Srbiji desiti što i u Crnoj Gori, Vučić kaže da su to reči očajnika koji ništa ne razume.

VUČIĆ DANAS U MINHENU: Na bezbednosnoj konferenciji

- On je polupismen, ne samo politički, već i ovako, ne može on to da razume, može samo da preti. Niti ovo prvi put čujem, niti vidim. Sve se menja, samo njihova svest ne može da se promeni, naglasio je Vučić.

VUČIĆ SA GRENELOM RAZGOVARAO O KOSOVU: Ljudi u Srbiji to moraju da znaju!

- Mi ovde razgovaramo o ekonomiji, ali to neki ne razumeju. Stvari se menjaju ubrzano, samo se njihova svest ne menja i brojevi im idu naniže – kaže predsednik. Predsednik Vučić dodaje da ga očekuju brojni sastanci, a da su svi dosad bili dobri. Kaže da je Johanesa Hana molio za srpski čelik.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar