18°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" "1 od 5 miliona" je uništio opoziciju

Domaćin specijlane "Ćirilice" Milomir Marić upitao je gosta Aleksandra Vučića da prokomentariše "1 od 5 miliona" koji su iznenadili sve i najavili izlazak na izbore. 

- Oni su uništili Sergeja Trifunovića i njegovu partiju sa 5,6% na 2,4%, sve više im se sužava to telo, svakog kog nateraju da bude sa njima oni sve druge urušavaju. Vuk Jeremić je svojeveremo imao 5%, Saša Janković 15%, Beli 32% i on je jedini bio problem za nas. Očito je reč o talentovanom čoveku, on je bio socijalno prihvatljiv, muku smo mučili sa njim, ti mladi ljudi su bili za nas ali su istovremeno bili i za Belog. Ovi za nas 1 od 5 miliona nisu za nas opasnost, ovo nisu 90-te godine, oni ne mogu da izađu iz devedestih godina, oni su čak i svoje proteste kopirali od pre 25 goidna, sve je isto, samo mržnja.

- Zašto je u ovom filmu na N1 sve crno? - upitao je Marić.

- Da bi bilo dramatičnije, to je aksiom da je ovo jezivi režim a to je režim u kome oni rade šta hoće. Četvorosatni film mogu da naprave, kakve bi bile reakcije ambasada, NVO i raznih udruženja da je obrnuto? Ja to nisam gledao ali znam kako izgleda. I šta će meni reći Vesna Malešić koja upoređuje srpsku trobojku u CG sa šahovnicom? Ja sam im svima kriv što se ne dodovoram, ne klečim, hoću samo da radimo, da vidimo rezultat, kad pogledate NIN i "Vreme" od devedesetih i nešto strano, bar 80 je uvek protiv mene.

- Da je Srbija koncentracioni logor, snajper uperen protiv tebe - navodi Marić.

- Dobar im onaj snajper, finski, ali bi bilo bolji da je domaće proizvodnje. Njima je problem što im ja odgovaram svaki dan ili svaki drugi dan. Moj otac mi neretko kaže: nemoj sin, ne odgovaraj im, nemoj da im se suprostavljaš, znaš kako su Sloba i Voja Koštunica pusštali da prođe i po mesec dana. I ja kažem zato su i prolazile laži da je slboa ima 60 000 policajaca a nije imao ni 10 000. Ja imam dovoljno energije i borbenosti da odgovorim na sve, kad svakog dana ljudima govoirim. u vrme važnih sastanaka ja sam fokusiran tek mi kažu kad dojem u hotel i onda ja odgovorim.

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti