22°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

UŽIVO "ĆIRILICA"! Karić: Neka nam zavide komšije, mi imamo energiju

U ovih drugih pet godina biće dva puta više nego što je projektovano. Garantujem! Za dve decenije Srbija će biti potpuno druga zemlja. Koliko god da nam zavide ovi susedi, sa njima uvek trebamo samo lepo. Ovde je energija fantastična i treba da nam zavide.

Ovo je poručio Bogoljub Karić u večerašnjoj emisiji "Ćirilica" Happy TV.

- Zbog propagande devedestih godina mnoge zemlje su nas pretekle i ušle u EU - Mađarska, Rumunija, Grčka... Sada je red za veliki uzlet Srbije - dopunio je Milomir Marić.

- Sto milijardi NATO štete smo imali zbog bombardovanja. Narod uništen, Srbija sahranjena za 10 godina one vlasti, drugi su nama upravljali, svako nas je šutirao i ko god je došao u Srbiju mogao je da radi šta hoće. Svima smo se izvinjavali. Sad ispravljamo tu finansijsku liniju, prosečena plata kod nas će biti 1.000 evra za pet godina, pa ćemo videti gde je ko u regionu. Već danas imamo stotine miliona izvoza od veštačke inteligencije, naša deca su išla napolje i ostajala tamo. Biće veći izvoz od IT tehnologije od proizvodnje u fabrikama - naveo je ekskluzivni gost "Ćirilice". 

- Odvodili su naše IT stručnjake, više njih nego naše fudbalere. Ali sad mogu da sede u svom stanu i da rade od kuće. Jedan mladi stručnjak je prodao kompaniju iz Novog Sada za 100 miliona, drugi IT stručnjak iz Niša za 200 miliona - objasnio je Marić.

- Srbija je puna novih Tesli. Takvih kompanije će biti sve više. Deca će moći da rade iz svojih kuća, razvijaće se porodični biznis a mi nismo još ni 10 odsto kapaciteta iskoristili u Srbiji jer smo bili u političkom ludilu. Nije lako voditi zemlju sa starim opterećenjima i graditi iz porušene zemlje - podvukao je lider PSS.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar