1°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Tanjug

IZ ČASA U ČAS: Raste broj članova Viber kanala Ministarstva za rad!

Kanal koji je na Viber aplikaciji pokrenulo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u cilju bržeg informisanja građana Srbije o svim aktuelnostima u vezi sa vanrednim stanjem dostigao je preko 9000 članova u najkraćem periodu i broj članova raste iz časa u čas.

Sve bitne informacije redovno se objavljuju na kanalu i ažuriraju, kako bi građani u svakom trenutku imali tačne i precizne informacije u vezi sa situacijom i njihovim pravima i obavezama.

SVE O KORONI
PRESEK STANJA BROJA OBOLELIH OD KORONA VIRUSA U SRBIJI: Još dva smrtna ishoda, ukupno 659 zaraženih (VIDEO)
HAPPYBSC VODIČ ZA KUPOVINU MASKI: Nekada 25 dinara, a danas...
HAPPYBSC OTKRIVA: Ovo je banatski lanac smrti od korona virusa!
ŠTA PONETI U BOLNICU NA SAJMU? Ovo je spisak neophodnih stvari
KORONA DONELA I NOVA PRAVILA ZA SAHRANE: Ovo je pravilnik za poslednji ispraćaj najmilijih
OTPUŠTEN NULTI PACIJENT: Prvi oboleli napustio KC Vojvodine!

Ministar Zoran Ðorđević kaže da resorno ministarstvo pruža sve informacije relevantne za vanredno stanje i da želi da dopre do svih građana, te da u tu svrhu koristi sve dostupne kanale komunikacije i radi na uspostavljanju novih kako niko ne bi ostao uskraćen.

Kanal Ministarstva za rad na Viberu zalaganjem zaposlenih iz Ministarstva i zaposlenih Vibera od danas je dostupan i preko direktnog linka i preko Explore opcije u Viber aplikaciji zajedno sa drugim najposećenijim kanalima Viber aplikacije u Srbiji.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar