29°C

Beograd

Photo: twitter/printscreen

Izvor: tanjug

STRANKA ĆE REAGOVATI: Mustafa najvio odluku o Osmanijevoj

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa najavio je da će se stranački organi vrlo brzo izjasniti o ponašanju Vjose Osmane, koja je danas odbila da predsedava sednicom parlamenta na kojoj je izabrana nova vlada, na čelu sa premiijerom Avdulahom Hotijem.

Mustafa je rekao da je očekivao da će Osmanijeva, koja je i potpredsednik DSK, predsedavati sednicom i da će podržati Hotija, prenela je pristinska Gazeta Expres.

PROČITAJTE I OVO

Predsednik Srbije u obilasku radova na izgradnji puta na Pešteru poručio: Gradićemo još puteva, sve će vam biti blizu! (VIDEO)

IZGLASANA NOVA VLADA U PRIŠTINI: Hoti novi premijer tzv. Kosova!

I TO SMO DOČEKALI! DR KON obelodanio: Vreme je da se UKINU uvedene mere!

Od 1. jula SKUPLJE GORIVO:Počinju da važe nove uvećane akcize na gorivo!

VUČIĆ ODGOVORIO NA ZVIŽDUKE U NOVOM PAZARU! Evo šta im je poručio!

O tome će, kaže, razgovarati na stranačkim organima, a odluku će doneti u skladu sa Statutom DSK.

“To nije pitanje koje se može zanmariti, a njeno ponašanje (Osmanijeve) nije u skladu sa onim što Statut DSK predviđa za svakog svog člana”, rekao je Mustafa i dodao da veruje da će odluka biti doneta uskoro.

Kazao je da je danas za DSK poseban dan i da ne želi da ga zasene Vjosa Osmani i drugi koji nisu glasali za novu vladu i Hotija.

Rekao je da ne očekuje da se Osmanijeva pojavi na prijemu koji DSK organizuje povodom izbora nove vlade i Hotija za premijera.

“Ne vidim razlog da neko ko je član DSK ne podrži političku porodicu u vitalnim trenucima, jer je čak i ovaj trenutak bio od vitalnog značaja za DSK i Kosovo", rekao je prvi čovek DSK.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti