Izvor:
11.01.2017 u 21:17
0

VUČIĆ poručuje iz Indije: PORAZ NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA značio bi MOJ ODLAZAK!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.

Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak – zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj poseti Indiji.

Premijer je u Mumbaiju informisao predstavnike indijskih kompanija zainteresovanih za ulaganja u Srbiju da je poslovna klima u našoj zemlji značajno bolja i da je podrška vlade za otvaranje novih radnih mesta naišla na veliko interesovanje nekih od najvećih evropskih kompanija.

President Pankaj Patel & @SecyGEN_ficci calls on HE Mr Aleksandar Vucic, PM of Serbia on the sidelines of #VibrantGujarat2017 pic.twitter.com/ifv0da5HkS

— FICCI (@ficci_india) January 10, 2017

On je naveo da je dvostruko uvećana trgovinska razmena između Srbije i Indije od 2013. do 2015, gidne, ali da to nije dovoljno s obzirom na mogućnosti dve ze4mlje, i naglasio da su indijski investitori zainteresovani za jačanje ekonomske saradnje i to naročito u oblasti infrastrukture, obnovljive energije, informacionih tehnologija, polioprivrede, bankarstva i turizma, kao i naučno-tehničke i oblasti tekstilne industrije.

Predsednik vlade je obavestio indijske privrednike o ekonomskim reformama koje je srpska vlada sprovela u poslednje dve godine, kao i o paketu ekonomskih mera za podršku stranim investitorima.

Indijski privrednici smatraju da je Srbija, pored dobre investicione klime, i lokacijski veoma zanimljiva za njihove investitore zbog mogućnosti da za kratko vreme svoju robu dostave do evropskog i ruskog tržišta.

Premijer Vučić sutra završava trodnevnu posetu Indiji otvaranjem Mumbajske berze.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/sidhant

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter