Izvor: HappyBSC
08.07.2020 u 13:46
0

DIREKTOR POLICIJE O PROTESTIMA: Pripadnici MUP-a trpele silu sve do KRAJNJIH GRANICA! (VIDEO)

Direktor policije Vladimir Rebić obratio se medijima povodom sinoćnih demonstracija u Beogradu. On je objasnio kako je tekao protest i opisao incident koji se desio na samom početku.

– Sinoć je došlo do neprijavljenih okupljnja, već u prvih pola sata desio se incident, koji je već najavljivao nameru skupa, demonstranti nisu dozvolili da prođu kola hitne pomoći i nisu dozvolil da se čoveku ukaže pomoć. Desetina nasilnika je izvršila pritisak telima, potisnuli su pripadnike policije i nasilno su ušli u skupštinu. U narednih sat i po policija je trpela pritisak, ona je sve vreme bila uzdržana i niej primenjivala svoja ovlašćena, nakon toga nasilnici su gađali kamenicama i tada ugrozili policijske službenike – rekao je Rebić.

– Mi nismo primenjivali silu sve dok životi policajaca nisu bili ugroženi. U francuskoj policija je značajno brutalnija prema demonstrantima. Trpeli smo i kamenice i flaše i konzerve, tek na kraju smo primenili određenu silu – objasnio je Rebić. 

Direktor policije je još dodao.

– Kako se povećavao broj demontranata mi smo povećavali snage, vrlo brzo smo uspostavili narušeni red i mir – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter