Izvor: tanjug
10.07.2020 u 23:54
0

PREDSEDNIK IZ PARIZA: Mnoge zemlje targetiraju Srbiju kao protivnika

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da je u proteste u Srbiji uključen i strani faktori, ali je rekao da zvanično nije dobio bilo kakvu informaciju da je 50 kriminalca iz Crne Gore moglo da dođe sa ciljem da izazove haos.

Vučić je iz Pariza rekao da je dovoljno da pogledate medije u inostranstvu i da vidite koje zemlje su targetirale Srbiju kao svog protivnika, kao zemlju koju treba urušiti što više.

„Videćete histerične tekstove, a mi ćemo napraviti analizu po tom pitanju i pokazati je celom svetu“, rekao je Vučić i dodao da će ljudi biti iznendajeni koliko je iz pojedinih zemalja u okruženju napravljeno tekstva protiv Srbije i njenog rukovodstva.

Kazao je da se nesumljivo to vidi i na primeru Hrvatske , ali da on razume njihove frustracije, jer će ove godine imati negativni rast od minus 11.

„Ako tako nastave, mi možemo i ove godine da ih prestignemo, a ne sledeće , kao sto sam najavljivao“, primetio je Vučić, dodajući da ćemo to postići radom, energijom, znanjem.

„Vi samo pokazujte nervozu, frustraciju, mržnju, a ja sam veoma zadovljan, jer znam da sam obavio dobar posao za Srbiju. U ovoj muci to mi je uvek najdraza vest kada vidim pokušaje da naprave od Srbije balkansko ruglo, a kada pogledam rezultate onda to malo teže ide“, kazao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter