Izvor:
16.01.2017 u 21:15
0

Ambasada SAD u Prištini: Poštujemo pravo Kosova da upravlja svojim granicama!

Portparolka američke ambasade na Kosovu Džej Mišel Šon izjavila je da SAD poštuju pravo Kosova da "upravlja svojim granicama" i da su "podržale akciju kosovskih institucija" da se spreči dolazak voza u Kosovsku Mitrovicu, objavili su danas prištinski mediji.

Šon je to rekla za "Koha ditore". Ona je podsetila da su SAD priznale Kosovo, koje je jednostrano proglasilo nezavisnost, kao "suverenu i nezavisnu državu" 2008. godine.

"Promotivni" voz, koji je u subotu 14. januara posle 18 godina krenuo iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu, zaustavljen je u Raški od 16.30 sati, a za Beograd je krenuo natrag u večernjim satima.

Tanjug
Foto:Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter